Treasure (MAGIC) Coin

Treasure (MAGIC) Coin

Kripto para dünyasında yenilikçi proje ve token’lar da yer alır. Bu projelerden biri de Treasure coin ya da kısaca MAGIC olarak bilinen ERC-20 token’idir. Treasure, oyunların yer aldığı bir Metaverse platformu olarak bilinir. Benzersiz özellikleri ve sunduğu fırsatlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Ethereum ağı üzerinde çalışan Treasure coin, oyun topluluklarını birbirine bağlamak amacıyla oluşturulmuştur. NFT varlıkların alım satımı için kullanılmaktadır. Treasure coin hakkında merak edilen tüm soruların hepsinin cevaplarını senin için araştırdık.

Treasure Coin Hakkında: Nedir, Proje Kurucuları Kimdir?

Treasure coin kripto para dünyası içerisinde yenilikçi token’lardan biridir. Treasure MAGIC olarak da bilinir. Kullanıcılarına farklı deneyimler sunmayı amaçlayan bu coin Metaverse platformunun da yerel kripto para birimidir. Arbitrum (ARB) blockchain ağında yaratılan bu coin merkeziyetsiz olup NFT ekosistemi içinde yer alır. Treasure coin kendini merkeziyetsiz Nintendo olarak da adlandırmaktadır. Eylül 2021 yılında piyasaya sürülen Treasure MAGIC coin John Patten, Gaarp ve Karel Vuong tarafından üretilmiştir. Her biri bu proje ve coin2in farklı aşamalarında görev almıştır. John Patterson stratejinin yaratılmasında, Gaarp bu projeyi büyütmede Karel Voung ise operasyonlarında görev almaktadır. Bu coin oyuncuların Metaverse üzerinde NFT satın almalarını ve satmalarını sağlar. Aynı zamanda Treasure platformu metaverse oyunları için ortak bir platforma alanı olarak bilinir.

Treasure Coin’in Özellikleri

Treasure ne demek sorusuna cevap verdiğimize göre Treasure coin’in özelliklerine bakalım. Bu coin çeşitli kripto para borsalarında işlem görmektedir. DeFi platformlarında Treasure coin’e erişebilmeniz mümkün olabildiği gibi çeşitli kripto borsalarında da alım, satım ve takas yapılabilir. Pek çok farklı borsa üzerinde işlem görmesi bu benzersiz coin’in benzerlikleri arasında yer alır. Treasure coin özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Merkeziyetsiz bir altyapıya sahip olması neticesinde oyunculara oyun üzerinde daha önce karşılaşılmamış bir kontrol sağlar.
  • Oyuncuların oyun sırasında ödüller kazabilmesine olanak tanır ve heyecan verici bir konsept sunar. Oyuncular bu ekosistem içerisinde aktif bir katılım gösterdiklerinde MAGIC token ve NFT varlıklar kazanabilir.
  • Topluluk tarafından yönlendirilen bir sisteme sahip olan bu platform aynı zamanda topluluk odaklı olarak da gelişim gösterir.
  • Arbitrum blok zinciri üzerinde inşa edilen Treasure coin güvenli ve ölçeklendirilebilir özelliği ile de kullanıcılara güven verir. Oyuncular sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde bu platform üzerinde oyunlarına devam eder.

Treasure Coin Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

MAGIC madenciliği yapılıyor mu?

Treasure coin kripto para borsası içerisinde madenciliği yapılan kripto para birimleri arasında yer alır.

Treasure coin kullanıcılarına ne sunar?

Treasure coin, oyun, oyuncu, meta verisi ve toplulukları gibi farklı alanları Web.3 teknolojisi içinde birbirine bağlayan bir oyun para birimi olarak yer alır. Dolayısıyla oyun içindeki NFT alım satımları için kullanılması ön plana çıkar. Bunun yanı sıra Treasure coin Metaverse için de kullanılan resmi para birimleri arasında yer alır. Kısacası Treasure coin kullanıcılarına oyunlar içinde ve metaverse dünyası içerisinde alım satım yapabilmeyi kolaylaştırır.

Treasure coin hangi ağlar üzerinde çalışır?

Treasure coin, Ethereum ERC-20 tabanlı bir kripto para birimi olması açısından yalnızca Ethereum blok zinciri üzerinde çalışır ve işlem görür.

Treasure coin’i benzersiz kılan nedir?

Treasure coin, metaverse oyununun ortak para birim olarak bilinir. Aynı zamanda staking ve madencilik mekanizmalarıyla da kullanıcıların gelir elde etmesine olanak tanıması açısından benzersiz özelliklere sahip olması ile ön plana çıkar.

Treasure coin nereden satın alınır?

Treasure coin’i Bithero üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsin.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Daha Fazla

Post navigation