Trabzonspor (TRA) Nedir?

Trabzonspor (TRA) Nedir?

Türkiye futbol tarihinde önemli bir yere sahip olan Trabzonspor, 1967 yılında kurulan spor kuruluşlarından biri. Büyük spor kulüpleri arasında yer alan Trabzonspor kripto para piyasası içerisinde de öne çıkmayı başarıyor. Trabzonspor fan token’ı ile dijital ürünler arasında yer alıyor. Trabzonspor fan token Trabzonspor kulübünün resmi taraftar token’ı olarak karşımıza çıkıyor. Kısaca TRA olarak da ifade edilen bu token, Trabzonspor taraftarlarının kulüp ile etkileşime girebilmelerini sağlıyor. Peki Trabzonspor (TRA) nedir, avantajları nelerdir? Sorularının cevaplarına bu yazıdan ulaşabilirsin.

Trabzonspor (TRA) Hakkında: Nedir, Ne Zaman Çıkmıştır?

Bir fan token olan Trabzonspor token kısaca TRA token olarak ifade ediliyor. Blok zinciri teknolojisi üzerine inşa edilen bu fan token 22 Eylül 2020 yılında piyasaya sürülmüş durumda. Kripto para piyasası içerisinde varlık göstermeye başlamasından bu yana taraftarlar tarafından büyük bir ilgi görüyor. Trabzonspor Kulübünün Socios ortaklığı ile geliştirilen bu taraftar token, taraftarlar arasındaki etkileşimi arttırmayı amaçlıyor. Piyasaya sürüldüğünden bu yanan taraftarlarına pek çok avantaj ve fırsat sağlayan Trabzonspor token, dijital dünya içerisindeki varlığını sürdürmek ve taraftarlarına daha yakın olmak için önemli bir adım olarak görülüyor. TRA token’a sahip olan taraftarlar, kulüplerine olan bağlılıklarını aktif bir şekilde gösteriyor. Bu token’lara sahip olan taraftarlar platform içerisinde takımlarına dair konularda söz sahibi olma hakkına sahip olarak alınan kararlara dahil olabilirler.

Trabzonspor Fan Token Nasıl Çalışır?

Trabzonspor taraftar token’i, Ethereum blok zinciri üzerine kurulu bir ERC-20 ağının yardımcı token’ı olarak biliniyor. Socios platformu içerisinde çalışan bu token’i kullanabilmek için öncelikle Chiliz ($CHZ) coin alınması gerekiyor. Yani taraftarların TRA sahibi olabilmeleri için öncelikle Chiliz coin satın alması, ardından TRA token’ı alması gerekiyor. TRA token alımları kulübün kendine özgü düzenlenen Taraftar Tokeni Teklifi (FTO) düzenleniyor. Böylece taraftarlar destekledikleri takım olan Trabzonspor token’ına sahip olabiliyor. Trabzonspor futbol kulübü üyelerine özgü olan token’lar kulüp içinde üyelik ayrıcalıkları ve oylama hakları sunuyor.

Trabzonspor (TRA) Token ile Neler Yapılır?

Trabzonspor taraftarları ile spor kulübünü arasındaki etkileşimi sağlamaya yönelik ortaya çıkan TRA token bambaşka bir deneyim sunar. Trabzon fan token ile taraftarlar birden çok imkana sahip olabiliyor. Bunlar arasında;

  • TRA token sahipleri futbolcular ile tanışabilirler.
  • Trabzonspor’a ait stadyumda VIP maç izleyebilirler.
  • Trabzonspor platformu içerisinde oylama yapabilme hakları bulunur.
  • Maç bilet fiyatlarının kararlaştırılmasında söz hakları vardır.
  • Ayın oyuncusu seçimlerinde ödülü futbolculara kendileri takdim edebilir.
  • Şampiyonluk kazanılması durumunda atkı tasarımında rol oynarlar.
  • Kulüp mağazaları ve Trabzonspor ürünlerinin satışının olduğu yerlerde özel indirimleri vardır.
  • TRA token sahipleri imzalı forma alabilme olanağına sahiptir.

TRA token sahipleri, token’larını bu gibi imkanlardan faydalanabilmek için kullanabilir. Böylece taraftar ve kulüp arasında bir etkileşim yaratılarak bağların güçlenmesi sağlanır.

Trabzonspor (TRA) Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

TRA token arzı ne kadardır?

TRA token’ın toplam arzı 10 milyon olarak biliniyor. 2.066.926 adedi ise dolaşımdadır.

TRA token nereden satın alınır?

Bithero ile güvenli bir şekilde TRA token alım satım işleminde bulunabilirsin. TRA token’i güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde buradan satın alabilirsin.

TRA token madenciliği yapılır mı?

TRA token madenciliği yapılamayan token’lar arasında yer alıyor. Sadece Socios tarafından mine edilmektedir. TRA, token avı ve arttırılmış gerçeklik ile sahip olunabilen bir token olarak da yer alıyor.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Daha Fazla

Post navigation