Sandbox (SAND) Coin Nedir?

Sandbox (SAND) Coin Nedir?

ERC-1776 protokolünü kullanarak platform kullanıcılarının gas feelerini öderken, Ethereum üzerinde işlemler gerçekleştirmelerine de imkan tanıyan Sandbox coin, Ethereum blokzinciri üzerinde ve ERC-20 sandartlarına göre üretilmiştir. Çok amaçlı fayda tokenı olarak işlev gören bu coin; platform yönetiminde oy hakkına sahip olmak için, LAND token almak için ve oyunlarda değşim aracı olarak kullanılır.

Sandbox Coin Projesi Hakkında

Sandbox projesi merkezi olmayan bir oyun ve eğlence platformu olarak tanımlanıyor ve bu platformun işlem birimi olan SAND token’ına dayanıyor. The Sandbox için, kullanıcıların sanal dünyalar oluşturmasına, bu dünyalarda oyunlar geliştirmesine ve diğer kullanıcılarla etkileşime girmesine olanak tanıyan bir oyun platformudur, demek mümkün. Animoca Brands tarafından geliştirilen bir proje olarak başlayan platform, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir ve Ethereum tabanlı bir ERC-20 token’ı olan SAND, platformda kullanılan ana işlem birimidir. SAND token’ı, kullanıcıların oyun içi satın alımlar yapmasına, dijital varlıkların alım satımına ve diğer platform aktivitelerine katılmasına olanak tanıyor. Kısacası The Sandbox platformu, kullanıcıların kendi dijital varlıklarını yaratmalarına ve bu varlıkları diğer kullanıcılarla ticaret yapmalarına olanak tanıyor. Kullanıcılar, özgün sanal dünyalar oluşturabilir, bu dünyalarda oyunlar ve etkileşimli deneyimler geliştirebilir ve bu içeriği platformdaki diğer kullanıcılarla paylaşabilir. Platform, NFT (Non-Fungible Token) teknolojisini kullanarak dijital varlıkların benzersizliğini ve sahipliğini sağlıyor. Oyun endüstrisinde merkezi olmayan ve oyuncuların daha fazla kontrol ve aidiyet haklarına sahip olduğu bir geleceğe doğru ilerlemeyi hedefleyen proje, ayrıca, kullanıcıların yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri bir ortam sağlayarak sanal dünyaların ve dijital varlıkların ekonomik değerini artırmayı da amaçlıyor.

Sandbox Projesi Kurucuları Kim?

The Sandbox projesi; Arthur Madrid, Sebastien Borget, ve Nicolas Gilot tarafından kurulmuştur. Arthur Madrid ve Sebastien Borget, The Sandbox’in geliştiricisi ve Animoca Brands’in CEO’su olarak görev yapmakta, Nicolas Gilot ise Animoca Brands’in Kurucu Ortaklarından biri unvanını taşımaktadır. Animoca Brands, The Sandbox’ın geliştiricisi ve yayıncı şirketidir. Şirket, oyun ve eğlence endüstrisinde faaliyet göstermekle birlikte blockchain ve NFT teknolojilerini kullanarak merkezi olmayan oyun ve eğlence platformları geliştirmeye odaklanmıştır. The Sandbox projesi; Arthur Madrid, Sebastien Borget ve Nicolas Gilot’un liderliğinde merkezi olmayan oyun ve eğlence dünyasını şekillendirmek için yenilikçi bir yaklaşımla geliştirilmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Sandbox coin arzı sınırlı mı?

Sandbox coin toplam arzı 3 milyar adet ile sınırlandırılmıştır.

Sandbox coin ne zaman çıktı?

Sandbox coin ilk kez 2020 yılında piyasaya çıkmıştır.

Sandbox coin nasıl alınır ve nasıl satılır?

Sandbox coin alıp satmak için BitHero uygulaması üzerinden hesap oluşturman ve talep göndermen yeterli.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Daha Fazla

Post navigation