Jasmy (JASMY) Coin Nedir? Ne İşe Yarar?

Jasmy (JASMY) Coin Nedir? Ne İşe Yarar?

Web 3 token’ları dendiğinde akla ilk sıralarda gelen Jasmy Coin, tahmin edeceğin üzere Jasmy platformunda kullanılan yerel token’ın adı. Peki, bu coin hakkında başka neler biliyorsun? Eğer bildiklerinin üzerine yenilerini eklemeyi ya da Jasmy Coin nedir, ne işe yarar, arzı ne kadardır, en yüksek kaçı görmüştür ve buna benzer sorulara cevap almayı istiyorsan yazımızın devamını okuman yeterli.

Jasmy Coin Nedir?

Jasmy Coin’in, merkezileşmiş internet ortamının yarattığı sorunlara çözüm olarak ortaya çıkarılan bir kripto para olduğunu söyleyerek bu bölüme başlayalım. Japonya’nın Bitcoin’i olarak da ün yapmış JASMY, kullanıcıların güvenli ve hızlı şekilde dijital varlıklarını transfer etmelerini sağlayan bir blockchain platformu üzerine kurulmuştur. Platformun temelini oluşturan Jasmy Coin, akıllı sözleşmeler ve hızlı işlem teknolojisi sayesinde kullanıcıların finansal işlemlerini kolaylaştırırken güvenliği ve şeffaflığı da sağlamaktadır. Bu coin, ayrıca, merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları için bir temel sağlayarak kullanıcıların finansal özgürlüklerini artırmayı da hedefliyor. Ethereum tabanlı bir platform da olan Jasmy platformu, kullanıcıların, kendi bilgilerini tam olarak kontrol etmesini de sağlamakta. Yani Jasmy Coin ile içli dışlı olanlar, kişisel bilgilerini herhangi bir şirketin merkezi sisteminde saklamak durumunda değildir. Jasmy Coin’in bir diğer önemli özelliği de kullanıcı dostu arayüzü ve geniş ekosistemi sayesinde kullanıcıların kolayca erişebilmesini sağlaması. Platform, farklı endüstrilerdeki işletmeler ve bireyler için çeşitli uygulamalar sunarak dijital varlık kullanımını ve benimsenmesini teşvik etmekte. Ayrıca Jasmy Coin’in sürdürülebilirlik ve topluluk odaklı yaklaşımı, kullanıcıların platformun geleceğine katılımını teşvik eder ve projenin uzun vadeli başarısını güvence altına alır. Jasmy Coin, kripto para birimleri ve blockchain teknolojisinin yaygınlaşması için önemli bir adım olarak kabul edilirken kullanıcılarına yenilikçi ve güvenli bir dijital finansal deneyim sunmaya devam etmektedir. Son olarak bu kripto para biriminin, IoT araçları ve merkeziyetçi olmayan protokoller içinde veri alışverişine imkan sağladığını da belirtmeliyiz.

Jasmy Coin ne işe yarar, sorusunu cevaplamanın ardından sırada akıllardaki bir diğer soru var: Jasmy Coin arzı ne kadar?

Jasmy Coin Arzı Ne Kadar?

Jasmy Coin arzı 50 trilyon olarak belirlenmiş. Dolayısıyla dolaşımdaki toplam JASMY arzı yaklaşık olarak 50 trilyon token’dır.

Yıllara Göre Jasmy Coin Analizi

Aşağıdaki listede yıllara göre değişen Jasmy Coin analizini görmen mümkün.

  • 2021 Maksimum Fiyat: 0.2382 dolar
  • 2022 Maksimum Fiyat: 0.0922 dolar
  • 2023 Maksimum Fiyat: 0.00833 dolar
  • 2024 Maksimum Fiyat: 0.0187 dolar

Jasmy Coin Ne Zaman Çıktı?

Söz konusu JASMY olunca Jasmy Coin ne zaman çıktı, sorusu da akıllara geliyor. Hemen cevaplayalım! Jasmy Coin 2016’da Tokyo’da kuruldu. Teknoloji devi Sony’deki birkaç yönetici tarafından meydana getirilen Jasmy Coin, bundan tam beş sene sonra Ekim 2021’de piyasaya sürüldü. Transcosmos, Panasonic ve VAIO gibi parlak şirketlerin ortaklığı ile kurulan Jasmy Projesi, sadece bu güçlü kadrsou sebebiyle bile gelecek vadeden kripto paralar arasında gösterilmekte. Coin’in piyasaya sürüldüğü aylardaki ilk fiyatı 0,2047 dolar olarak belirlendi. O zamandan itibaren coin’ler arasındaki yerini korumaya devam ediyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Jasmy Coin en yüksek hangi değeri gördü?

Jasmy Coin (JASMY) için ödenen en yüksek fiyat 4,79 dolardır.

Jasmy Coin nereden satın alınır?

Jasmy coin’i BitHero üzerinden sadece birkaç adımda hesap oluşturarak güvenle ve kolaylıkla alıp satabilirsin.

Jasmy Coin için tüm zamanların en düşük değeri nedir?

Jasmy Coin (JASMY) için ödenen en düşük fiyat 0,00275 dolardır.

Jasmy Coin ilk çıktığında ne kadardı?

JASMY ilk fiyatı 0.2047 dolardı.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Daha Fazla

Post navigation