iExec RLC Coin Nedir?

iExec RLC Coin Nedir?

RLC coin projesi blok zinciri teknolojisi üzerine inşa edilmiş bir bulut bilgi işlem platformudur ve kullanıcıların bilgi işlem gücünü paylaşmalarına, uygulamaları dağıtmalarına ve çalıştırmalarına olanak tanır. iExec platformu, genellikle dağıtık uygulamalar (DApps) ve yapay zeka (AI) gibi yüksek performans gerektiren uygulamalar için kullanılır. Peki, iExec RLC coin nedir? RLC, iExec platformunda kullanılan ana işlem birimidir. RLC sahipleri, platformdaki hizmetleri satın almak ve satmak, uygulamaları çalıştırmak için bilgi işlem gücü kiralamak ve platformdaki diğer faaliyetlere katılmak için RLC kullanır. iExec’in RLC token’ı, platformun işleyişi için kritik bir rol oynar ve kullanıcılar arasında değer transferi sağlar. iExec’in temel özelliklerinden birinin, bilgi işlem gücünü, güvenli ve verimli şekilde paylaşma ve iş birliği yapma yeteneği olduğunu söylemek mümkün. Platform, merkezi olmayan ve güvenli bir ortamda, işlemcilerin, veri merkezlerinin ve ağların birbirleriyle iletişim kurmasına olanak tanır. Bu, genellikle yüksek maliyetli olan ve merkezi bulut hizmetlerine bağımlılığı azaltarak daha verimli şekilde bilgi işlem yapılmasına olanak tanır. Bu arada RLC kısaltmasının açılımı ise “çok sayıda bilgisayarda çalışır” anlamına gelen “Runs on lots of computers” ifadesidir.

RLC Projesinin Kurucuları Kim?

Gilles Fedak, Dr. Oleg Lodygensky ve Dr. Haiwu He, RLC coin kimin, sorusunun cevabı. Proje liderliğini üstlenmiş olan Fedak, ayrıca, Ecole Normale Supérieure de Lyon’da öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. Gilles Fedak, bilgisayar bilimi alanında uzmanlaşmış ve dağıtık sistemler, bulut bilgi işlemi ve blockchain teknolojisi üzerine geniş bir deneyime sahip. Diğer yandan Dr. Oleg Lodygensky, iExec’in kurucu ortaklarından biri ve proje liderliğinde yer almakta. Bu isim de Ecole Normale Supérieure de Lyon’da öğretim üyesi. Bilgisayar bilimi ve yapay zeka alanında uzmanlaşmış olan Dr. Lodygensky, iExec’in teknik gelişiminde önemli bir rol oynamış ve platformun blockchain tabanlı bulut bilgi işlemi alanında öncü bir konuma gelmesine katkıda bulunmuş. Son olarak kuruculardan sonuncusu olan Dr. Haiwu He ise Pekin Üniversitesi’nde profesör olarak görev yapmakta. Dr. He’nin de dağıtık sistemler, bulut bilgi işlemi, blockchain teknolojisi ve yapay zeka alanlarında geniş bir deneyime sahip olduğunu tahmin etmek çok da zor değil. Başarılı isim, iExec’in teknik gelişimine katkıda bulunmuş ve platformun başarılı şekilde gelişmesine yardımcı olmuş.

Sıkça Sorulan Sorular

RLC coin arzı sınırlı mı?

RLC coin toplam arzı yaklaşık 87 milyon adet ile sınırlandırılmıştır.

RLC coin ne zaman çıktı?

RLC coin ilk kez 2017 yılında piyasaya çıkmıştır.

RLC coin nasıl alınır ve nasıl satılır?

RLC coin alıp satmak için BitHero üzerinden hesap oluşturman ve talep göndermen yeterli.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Daha Fazla

Post navigation