BitHero

Hakkımızda

BitHero Kimdir?

BitHero, kripto para dünyasındaki yeni sağ kolunuz!

Kripto para dünyasının yeni kahramanı BitHero, Türk lirası ile kolayca kripto para alınıp satılabilen kripto para borsasıdır. İlgili yasal düzenlemelere uygun olarak kurulan ve İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı olan BitHero Elektronik Hizmetler Anonim Şirketi, 25.000.000 Türk lirası sermaye ile kurulmuştur.

Teknoloji altyapısı BtcTurk | Teknoloji, müşteri destek hizmetleri BtcTurk | Destek şirketleri tarafından sağlanan BitHero, BtcTurk’ten sağladığı altyapı sayesinde üyelerine 6 milyondan fazla kullanıcıyla birlikte, yüksek likidite ile alım satım yapma imkânı sunmaktadır. Yüksek likidite, kullanıcıların alım satım işlemlerinin her zaman piyasadaki en iyi fiyattan gerçekleşmesini ve emirlerin kolayca eşleşmesini sağlamaktadır.

BitHero, CEO’su Fatih Otluoğlu’nun liderliğinde yeni bir ekip ve yepyeni bir vizyonla kripto para sektörüne taze bir soluk getirmeyi hedeflemektedir.

Kolay arayüzü, yenilikçi anlayışı, 7/24 canlı desteği, güçlü finansal yapısı ve güvenilir teknolojik altyapısıyla BitHero, büyüyen kripto varlık dünyasında kullanıcılarına uçtan uca en iyi çözümleri sunmaktadır.

BitHero, kriptonun yeni kahramanı!

Şirket Bilgileri

Telefon (Dış aramalar için) : 444 32 36
Adres: Nispetiye Caddesi Akmerkez E Blok Kat:9 Beşiktaş / İstanbul

Tüm sorularınız için Yardım Sayfamız