Blur (BLUR) Coin Nedir?

Blur (BLUR) Coin Nedir?

ERC-20 standartlarına göre üretilen token’lar arasında yer alan BLUR, benzersiz bir NFT pazarı ve toplayıcı platformu olan Blur’un yerel yönetişim token’ıdır. Ethereum blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarına göre üretilen BLUR token, 2023 yılında piyasaya çıkarılmıştır.

BLUR Nedir? Hangi Borsada İşlem Görür?

Ethereum tabanlı bir eşler arası ağ olan Blur (BLUR), sezgisel arayüzü ve hızlı NFT taraması özelliği ile rakiplerinden ayrışmakta. Ayrıca BLUR nedir, sorusunun yanıtı için gizliliği ve anonimliği vurgulayan bir kripto para birimidir, demek de mümkün; zira BLUR, Monero (XMR) protokolüne dayanan bir gizlilik odaklı kripto para projesidir. Kullanıcıların işlemlerini gizli tutmak için özel anahtarları ve gizlilik halkasını kullanır. Bu sayede BLUR kullanıcıları, işlemlerini ve bakiyelerini gizli tutabilir ve izlenemez hale getirebilir. Diğer çoğu kripto para birimi gibi BLUR de merkezi olmayan bir yapıya sahiptir ve blok zinciri üzerinde işlem görür. Ayrıca BLUR ağının kullanıcıları, anonimliklerini korumak için işlem yapıyorlarsa gizli adresleri ve çeşitli gelişmiş kriptografik teknikleri kullanabilir.

Blur Coin Arzı

Blur coin’in ERC-20 standartlarına göre Ethereum blok zinciri üzerinde kurulduğundan bahsetmiştik. Blur coin toplam arzı ise 3 milyar adet ile sınırlandırılmıştır. Blur coin arz dağılımı ise şu şekildedir:

  • Yatırımcılar: Yaklaşık %19
  • Danışmanlar: Yaklaşık %1
  • Takım: Yaklaşık %29
  • Topluluk: Yaklaşık %51

Blur Coin Kurucuları Kim?

Blur coin kimin, diye sorulduğunda ise Tieshun Roquerre oluyor. Tieshun Roquerre, Polychain Capital’in kurucu ortağı ve CEO’sudur. Kripto para birimleri ve blok zinciri projelerine yatırım yapan bu kripto para yatırım fonu, sektörde büyük bir yer kaplamakta. Roquerre de bu sebeple kripto para endüstrisinde önemli bir figür olarak tanınır ve Polychain Capital’in başarılı yatırım stratejilerinin oluşturulmasında liderlik etmektedir. Roquerre’nin kripto para endüstrisindeki deneyimi ve liderlik becerileri, Polychain Capital’i sektördeki önde gelen yatırım firmalarından biri haline getirmiştir. Genç yaşına rağmen Roquerre, kripto para birimlerinin ve blok zinciri teknolojisinin geleceği hakkında derin bir anlayışa sahiptir ve bu alanda yenilikçi projelere yatırım yapmaktadır.

Blur Projesi Hakkında

Blur Network adı ile bilinen Blur, aslında bir kripto madencilik projesi. Blok ödüllerine erişimi maksimuma çıkarmayı ve eğitimsel bir ortamı teşvik etmek amacı ile işlev gören bu proje, bireylerin gizlilik haklarını koruma konusunda birinci elden rol alabilecekleri bir ekosistem oluşturma hedefinde. CryptoNight-Dynamic adında özel bir algoritmayı kullanarak madencilik yapan Blur’deki algoritma her beş saniyede bir ayarlanır ve özel madencilik donanımına karşı CPU avantajlarını korumayı hedeflemekte. Her bir sonraki bloğun madenciliği için gereken iterasyonlar, ondan önceki bloğun sonucuna doğrudan bağımlıdır. Dolayısıyla gizlilik odaklı bir eşler arası ağ (P2P Network) olan Blur, gizliliğin merkeziyetçilik ile uyumsuz olduğu varsayımı üzerine kurulmuştur ve topluluk tarafından desteklenen bir ekosisteme sahiptir.

Sıkça Sorulan Sorular

Blur coin arzı sınırlı mı?

Blur coin arzı 3 milyar adet ile sınırlandırılmıştır.

Blur coin ne zaman çıktı?

Blur coin ilk kez 2023 yılında piyasaya çıkmıştır.

Blur coin nasıl alınır ve nasıl satılır?

Blur coin alıp satmak için BitHero uygulaması üzerinden hesap oluşturman ve talep göndermen yeterli.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Daha Fazla

Post navigation